SÄKER SSL KRYPTERING
2022-08-09

Mest populära produkterna uttaget från 2022-08-09

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Hylsa till krokar och öglor med 3 poäng, Moulin Roty - Les Parisiennes Docka - Blanche - 26 cm med 2 poäng, HAY - Mega Dot Quilt 235 x 245 cm - Soft Yellow (505270) med 1 poäng, Moulin Roty - Mademoiselle Blanche doll (642537) med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Hylsa till krokar och öglor

Gå till produkt

Montera krokar, öglor och vinkelkrokarSnabbjobbat med skruvdragareKrokar och öglor ingår!Detta innovativa och svensktillverkade verktyg skruvar i öglor, krokar och vinkelkrokar på nolltid. Condrive är ett patenterat system till skruvdragare och skruvmejslar med bitssystem, som dels skruvar i annars svårskruvade krokar, öglor och vinkelkrokar, men också ser till att de sitter kvar i hylsan och inte ramlar ur. Superpraktiskt och supersmart! Condrive är en svensk innovation som även omfattar patenterade krokar, öglor och vinkelkrokar: Conhook, Coneye, Consquare Hook och Ampel Conhook. Dessa sitter kvar i hylsan och ger en stabil och säker montering av kroken i väggar och tak.Condrive är tillverkad i tålig och slitstark plast och skall användas med låga varvtal på skruvdragaren. Ett lågt moment på skruvdragaren ger ett jämnare drag när brickan möter fasadytan och skyddar kroken från att gå av. Den stansade brickan på krokarna/öglorna/vinkelkrokarna ger alltid samma avstånd till väggen samt större anläggningsyta mot fasaden.Condrive är av bitstandard och passar i alla skruvdragare och bitsmejslar. Vi rekommenderar att använda Condrive tillsammans med tillhörande krokar, öglar och vinkelkrokar för ökad stabilitet.Condrive finns i två modellerCondrive Original:Condrive Original är 34 mm i diameter, 70 mm lång och passar krokar och öglor med dimensioner upp till 4,5 mm.I förpackningen ingår: 1 st Condrive Original, 2 st Conhook krok, 2 st Coneye ögla, 2 st Consquare Hook vinkelkrok och 4 st rosetter. Condrive Ampel: Condrive Ampel passar större krokar designade för att fästa en ampel i taket. Condrive Ampel är 41 mm i diameter, 100 mm lång och passar krokar och öglor med dimensioner upp till 5,5 mm.I förpackningen ingår: 1 st Condrive Ampel, 3 st Ampel Conhook krok och 3 st rosetter.

2. Moulin Roty - Les Parisiennes Docka - Blanche - 26 cm

Gå till produkt

Jämför produkt Moulin Roty - Les Parisiennes Docka - Blanche - 26 cm hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Moulin Roty - Les Parisiennes Docka - Blanche - 26 cm i kategorin Trasdockor här hos oss.

3. HAY - Mega Dot Quilt 235 x 245 cm - Soft Yellow (505270)

Gå till produkt

Jämför produkt HAY - Mega Dot Quilt 235 x 245 cm - Soft Yellow (505270) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten HAY - Mega Dot Quilt 235 x 245 cm - Soft Yellow (505270) i kategorin Överkast här hos oss.

4. Moulin Roty - Mademoiselle Blanche doll (642537)

Gå till produkt

Jämför produkt Moulin Roty - Mademoiselle Blanche doll (642537) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Moulin Roty - Mademoiselle Blanche doll (642537) i kategorin Trasdockor här hos oss.

5. Ombytesponcho

Gå till produkt

Perfekt för poolen och strandenStor och rymlig100% bomullsfrottéEn stor och skön ombytesponcho är perfekt på badstranden där det ofta är begränsat med enskildhet att byta om på. Formad som en stor hoodtröja med huva och stora hål för armarna kan du byta om i lugn och ro samtidigt som du torkar i skydd för blåsten. Naturligtvis kan den även användas som en vanlig strandhandduk.Ombytesponchon är stor, rymlig och tillverkad i 100 % mjuk och skön bomullsfrotté. Kan tvättas i maskin 40° C.Strandponchon finns i två storlekar: Small 6–12 år, & Large 12 år–vuxen.Small: bredd 60 cm, längd 86 cmLarge: bredd 76 cm, längd 102 cm

6. ZipHolder, gylfhållare

Gå till produkt

Smart pryl som håller blixlåset uppeDu slipper byta krånglande blixtlåsSvensktillverkadZipHolder är en liten och smart blixtlåshållare som håller upp trilskande gylfar som annars lätt åker ner.Fäst ZipHolder i gylfens dragsko genom att trä ZipHolder genom hålet i den lilla ”kläppen” du normalt drar upp gylfen med. Trä därefter öglorna genom varandra och lägg den ena öglan över byxknappen. Gylfen hålls nu uppe och kommer inte att åka ner igen!ZipHolder är utvecklad av Lisa Sjövall och tillverkas i Sverige.Levereras i ett 3-pack.

7. Thermacell myggskydd

Gå till produkt

Skapar en myggfri zonPortabelLuktfriTänk om de irriterande myggorna bara kunde låta en vara i fred en stund! Detta är nu möjligt med myggskrämman från Thermacell.Thermacell avger en för oss människor, luktfri doft som myggen avskyr och skapar en myggfri och behaglig plats att vara på. Tack vare dess behändiga storlek är Thermacell portabel och mycket effektiv som myggskrämma i trädgården, runt campingplatsen, i båten och på vandringen.Thermacell laddas med en gaspatron samt en matta med myggmedel. Gaspatronen värmer upp gallret som får ämnet i mattan att avdunsta och bildar en 20 m² myggfri zon.Startpaketet med Thermacell räcker i 12 timmar. För längre skydd går det att köpa Refill 4-pack innehållandes 4 st gaspatroner och 12 st mattor vilket ger ytterligare 48 timmars skydd. Thermacell är endast lämplig för utomhusbruk.Startpaket Vit/Grön:1 st portabel Thermacell, 3 st mattor, 1 st gaspatron.(Ger 12 timmars skydd)Tillbehör: Refillpaket:Köp till ett 4-pack refillpaket med 12 st mattor, 4 st gaspatroner för ytterligare 48 timmars skydd.Tillbehör: Hölster:Köp till ett skyddande hölster till Thermacell med sidofickor för refill samt smart fästclip för enkel upphängning i packningen, bältet, grenar eller trädgårdsstolen.

8. Le Toy Van - Petilou Sensory Shapes (LPL089)

Gå till produkt

Jämför produkt Le Toy Van - Petilou Sensory Shapes (LPL089) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Le Toy Van - Petilou Sensory Shapes (LPL089) i kategorin Leksaker för inlärning och aktivitet här hos oss.

9. Skyddshandske för kockar

Gå till produkt

Skyddar mot skär- och rivskadorPassar både höger- och vänsterhäntaEn storlek passar allaSkydda din hand med en skyddshandske när du jobbar i köket. Skyddshandsken är motståndskraftig mot skärsår upp till kategori 5, vilket ger ett effektivt skydd när du skär med kniv, mandolin eller rivjärn. Skyddshandsken är bekväm och passar både vänster- och högerhänta. Materialet är mjukt och passar de flesta handstorlekar. Skyddshandsken är tillverkad av HPPE, glasfiber, spandex, polyester och nylon.Handsken kan tvättas i tvättmaskin och ska lufttorkas.Antal per förpackning: 1 st SkyddshandskeFörklaring av kategori 5:Kategori 5 innebär att det krävs mer än 3500g's tryck på ett rakblad för att den skall kunna skära igenom handsken.

10. Toalettborste i silikon

Gå till produkt

Rengör effektivtStår stadigt på golvetEnkel att skölja avRäfflad toalettborste i silikon som effektivt rengör toaletten. Toalettborstens räfflor gör det enkelt att rengöra porslinet och den vinklade borsten gör att du kommer åt under ringen.Silikonet är naturligt avstötande och gör det svårare för smutsen att fastna på borsten. Toalettborsten är enkel att skölja av och efter användning förvaras borsten i den tillhörande koppen. Koppen har en vikt i botten som gör att den står stadigt på badrumsgolvet. Koppen är tillverkad av plast och toalettborstens handtag är tillverkat av rostfritt stål.Mått borste: 36,5 cm x 6,5 cmMått kopp: 11 cm x Ø 12 cm