SÄKER SSL KRYPTERING
2021-12-09

Mest populära produkterna uttaget från 2021-12-09

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Utdragbart skohorn, Shoepal med 2 poäng, Tyngdtäcke Cura of Sweden med 1 poäng, Ombytesponcho med 1 poäng, Stiga - Snowracer Classic Steering Sledge - Black (73-4112-40) med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Utdragbart skohorn, Shoepal

Gå till produkt

Blir 60 cm långtEnkelt att ta medFörvaras i en fin sammetspåseShoepal är ett utdragbart skohorn som underlättar när du ska sätta på dig skorna. Skohornet blir upp till 60 cm långt och gör att du kan sätta på dig skorna utan att behöva böja dig ner.När skohornet är hopfällt är det endast 15 cm långt och är enkelt att ta med i väskan eller jackfickan. Du alltid har ett skohorn nära till hands och när du inte använder det kan du förvara det i en fin liten sammetspåse som följer med.

2. Tyngdtäcke Cura of Sweden

Gå till produkt

Får dig att slappna avFörlänger djupsömnenMedicintekniskt hjälpmedelMed ett tyngdtäcke från CURA® kommer du att somna snabbare och sova bättre. Tyngden från täcket är lugnande, får dig att varva ner och hjälper dig att sova hela natten.Tyngdtäcket från CURA® of Sweden är registrerat som ett medicintekniskt hjälpmedel vid läkemedelsverket och har många positiva fördelar på din sömn. Täcket får dig att slappna av och får dig att snabbare komma ner i varv när du ska sova. Tyngdtäcket hjälper dig även att ligga stilla när du sover och den omfamnande känslan ger en lugnare sömn som gör det lättare att sova hela natten.Täcket är även mysigt att ta med till soffan när du tittar på en film eller äter frukost framför morgonnyheterna. Täcket är tillverkat av flera lager bomullstyg och har flera separata sektioner som är fyllda med polyester och kiselpärlor.Tyngdtäcket finns i flera tyngder, 5, 7, 9, 11 och 13 kg. Vilken vikt du trivs med är individuellt men rekommendationen är att du väljer ett täcke som motsvarar ca 10-15% av din kroppsvikt. Om du väger 70 kg kan du till exempel välja ett täcke som väger mellan 7-11 kg. Det skall dock bara ses som en rekommendation då vissa personer föredrar även tyngre täcken.Täcket skall endast användas av personer som kan och orkar ta av sig täcket själv och bör användas tillsammans med ett påslakan. Tyngdtäcket kan tvättas i tvättmaskin 60 °C och kan hängtorkas eller hängas i torkskåp. Ska ej torktumlas.Rekommenderad ålder: Från 3 år och uppåtTyngdtäckena från CURA® är registrerade vid Läkemedelsverket som medicinktekniskt hjälpmedel: LVFS 2003:11, LVFS 2001:7, LVFS 2001:5Mått: 150 x 200 cmMaterial: 100% bomullFyllning: Kiselpärlor och polyesterFärg: Mörkgrå

3. Ombytesponcho

Gå till produkt

Perfekt för poolen och strandenStor och rymlig100% bomullsfrottéEn stor och skön ombytesponcho är perfekt på badstranden där det ofta är begränsat med enskildhet att byta om på. Formad som en stor hoodtröja med huva och stora hål för armarna kan du byta om i lugn och ro samtidigt som du torkar i skydd för blåsten. Naturligtvis kan den även användas som en vanlig strandhandduk.Ombytesponchon är stor, rymlig och tillverkad i 100 % mjuk och skön bomullsfrotté. Kan tvättas i maskin 40° C.Strandponchon finns i två storlekar: Small 6–12 år, & Large 12 år–vuxen.Small: bredd 60 cm, längd 86 cmLarge: bredd 76 cm, längd 102 cm

4. Stiga - Snowracer Classic Steering Sledge - Black (73-4112-40)

Gå till produkt

Jämför produkt Stiga - Snowracer Classic Steering Sledge - Black (73-4112-40) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Stiga - Snowracer Classic Steering Sledge - Black (73-4112-40) i kategorin Pulkaåkning här hos oss.

5. Stiga - Snow Flyer - Blue (120 x 50 x 7 cm)

Gå till produkt

Jämför produkt Stiga - Snow Flyer - Blue (120 x 50 x 7 cm) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Stiga - Snow Flyer - Blue (120 x 50 x 7 cm) i kategorin Pulkaåkning här hos oss.

6. Nanodukar 4-pack

Gå till produkt

Rengör alla ytor med enbart vattenErsätter städ- och rengöringsdukarMiljövänlig och ekonomiskNanofibern är hundratals gånger finare än ett hårstrå. Den här trasan innehåller ca 100.000 nanofibrer per kvadratmillimeter och suger upp vätska, damm och smuts likt en magnet. Och du behöver endast använda vatten!Nanodukarna kan användas till all slags städning som dammtorkning, rengöring av köks- och arbetsytor, golv och badrum men också för svårare ytor som glas, speglar, rostfritt stål, keramiska hällar, tv- och datorskärmar.Duken kan användas våt eller torr och lämnar inga ränder eller spår. Ditt städande blir enklare och mer miljövänligt med nanoduk! Tvättas i 40 eller 60 grader och håller flera hundra tvättar. Tips!! Använd gärna en fuktad och en torr nanoduk när du städar.

7. Såsblandare

Gå till produkt

Superenkelt att göra oljebaserade såserIngen risk att såsen skär sigKlar på bara någon minutMed såsblandaren kan du snabbt svänga ihop en hemgjord bearnaise, majonnäs eller hollandaisesås utan risk att den skär sig. Såsblandaren vispar ihop ingredienserna samtidigt som du vevar och du får en perfekt sås på bara någon minut!Lägg ingredienserna i stora behållaren och häll olja eller smör i den mindre behållaren. Veva ihop ingredienserna och tryck sedan försiktigt på den lilla behållarens lock samtidigt som du fortsätter veva. Blandaren portionerar långsamt ut fettet i den stora behållaren utan risk att såsen skär sig.Såsblandaren är användbar till många olika smör- eller oljebaserade såser. En sats ger ca 4 portioner och ett recepthäfte med tips på goda såser medföljer i förpackningen.Såsblandarens bottenplatta är tillverkad av silikon och gör att blandaren inte glider runt på diskbänken. När såsen är klar kan du använda bottenplattan som lock till den stora behållaren.Alla delarna kan diskas i översta delen av diskmaskinen.

8. Glashållare till tallrik 10-pack

Gå till produkt

Fästs på tallrikskantenHåller i glaset och ger dig en hand friAnvänd om och om igenGlashållare till tallriken är det perfeka tillbehöret till mingelfester både ute och inomhus. Med en hand som håller i tallriken, kan du fästa ditt vin- eller champagneglas i glashållaren och får en hand ledig att hälsa med, eller äta av den goda plockmaten!Det stabila partyclipet fästs på tallrikskanten och håller stadigt i både vin- och champagneglas. Glashållarna är gjorda av robust ABS-plast och kan återanvändas året runt till födelsedagskalas, studenfester, grillkvällar och trädgårdsfester!Glashållarna mäter 7 cm x 4,7 cm x 1,5 cm och får enkelt plats i diskmaskinens bestickskorg. Öppningen för glasfoten är 1 cm bred, men går att vidga något. Diametern på hållaren är 3 cm nedtill och 3,7 cm upptill. Glashållarna levereras i ett 10-pack.

9. Stövelknekt med skohorn

Gå till produkt

Lätt att ta av skor & stövlarSkohorn på undersidanKan hängas på väggenStövelknekt med inbyggt skohorn som underlättar när du ska ta av och sätta på dig skorna. Stövelknekten är praktisk att ha nära till hands i hallen och går att hänga upp på väggen när den inte används.Skoknekten är en bra hjälp när du ska ta av dig skor och stövlar. Genom att sätta hälen mot klykan och hålla emot med andra foten, kan du enkelt ta av dig stöveln utan att behöva böja dig ner. Att använda en skoknekt är dessutom mer skonsamt mot skon än om du trampar ur dig skorna.Med skohornet på undersidan får du god hjälp att ta på dig skorna. Den robusta plasten är stadig och du kan trycka hårt med foten utan att skohornet viker sig.Med det medföljande väggfästet kan du hänga upp skoknekten på väggen. Det hjälper dig att spara plats och hålla golvytan i hallen fri.Mått: 39 cm x 17 cm x 8 cm.Material stövelknekt: PP-plast.Stöd & väggfäste: Polerat rostfritt stål.Väggväste, skruv och plugg följer med i förpackningen.

10. milk_shake - Delicate Permanent Colour Oil 120 ml - 907 Ultra Biondo Naturale Viola

Gå till produkt

Jämför produkt milk_shake - Delicate Permanent Colour Oil 120 ml - 907 Ultra Biondo Naturale Viola hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten milk_shake - Delicate Permanent Colour Oil 120 ml - 907 Ultra Biondo Naturale Viola i kategorin Hårfärger här hos oss.