SÄKER SSL KRYPTERING
2021-11-27

Mest populära produkterna uttaget från 2021-11-27

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Garden Case (302400) med 1 poäng, Picknickfilt i fickformat med 1 poäng, Ombytesponcho med 1 poäng, Nanodukar 4-pack med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Garden Case (302400)

Gå till produkt

Jämför produkt Garden Case (302400) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Garden Case (302400) i kategorin Trädgårdsredskap här hos oss.

2. Picknickfilt i fickformat

Gå till produkt

Får plats i fickanVattentät och slitstarkHålls på plats med markstängerPicknickfilten Matador är en superlätt, slitstark och kompakt filt som får plats i fickan. Väl utvikt blir den hela 160 cm x 110 cm och är perfekt att ta med på picknicken, konserter, festivaler, i parken, på sandstranden eller ute på hiken. Filten är utav högsta kvalitet och är gjord av HyprLyte Nylon som både är vattentätt, superlätt och mycket slitstarkt. Du förblir torr och riskerar inte att få fläckar på kläderna.I varje hörn har filten vikter som hjälper filten att ligga på plats under fläktiga sommardagar. Blir vindarna friskare kan vikterna dras ut och användas som markstänger som låser fast filten i marken. I varje hörn har filten även specialdesignade fickor att fylla med sand, för att se till att filten hålls på plats även på stranden.Efter användning viks filten ihop längs markeringarna och kan enkelt stoppas tillbaka i den integrerade påsen.Picknickfiltarna finns i färgerna röd & grön.

3. Ombytesponcho

Gå till produkt

Perfekt för poolen och strandenStor och rymlig100% bomullsfrottéEn stor och skön ombytesponcho är perfekt på badstranden där det ofta är begränsat med enskildhet att byta om på. Formad som en stor hoodtröja med huva och stora hål för armarna kan du byta om i lugn och ro samtidigt som du torkar i skydd för blåsten. Naturligtvis kan den även användas som en vanlig strandhandduk.Ombytesponchon är stor, rymlig och tillverkad i 100 % mjuk och skön bomullsfrotté. Kan tvättas i maskin 40° C.Strandponchon finns i två storlekar: Small 6–12 år, & Large 12 år–vuxen.Small: bredd 60 cm, längd 86 cmLarge: bredd 76 cm, längd 102 cm

4. Nanodukar 4-pack

Gå till produkt

Rengör alla ytor med enbart vattenErsätter städ- och rengöringsdukarMiljövänlig och ekonomiskNanofibern är hundratals gånger finare än ett hårstrå. Den här trasan innehåller ca 100.000 nanofibrer per kvadratmillimeter och suger upp vätska, damm och smuts likt en magnet. Och du behöver endast använda vatten!Nanodukarna kan användas till all slags städning som dammtorkning, rengöring av köks- och arbetsytor, golv och badrum men också för svårare ytor som glas, speglar, rostfritt stål, keramiska hällar, tv- och datorskärmar.Duken kan användas våt eller torr och lämnar inga ränder eller spår. Ditt städande blir enklare och mer miljövänligt med nanoduk! Tvättas i 40 eller 60 grader och håller flera hundra tvättar. Tips!! Använd gärna en fuktad och en torr nanoduk när du städar.

5. HAY - Box Box ​Desktop Set Of 4 - Warm Sand (507491)

Gå till produkt

Jämför produkt HAY - Box Box ​Desktop Set Of 4 - Warm Sand (507491) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten HAY - Box Box ​Desktop Set Of 4 - Warm Sand (507491) i kategorin Lådor här hos oss.

6. Ljusvässare

Gå till produkt

Anpassa ljuset efter ljushållarenVässar likt en pennvässarePraktisk uppsamlare för stearinetMed ljusvässaren blir det enkelt att få för stora ljus att passa i smalare ljushållare. Ljusvässaren vässar ljuset precis som en pennvässare och skalar av tunna lager stearin så att du får ljuset att passa perfekt i ljusstaken.Stick ner ljuset och snurra runt det i vässaren tills du fått den önskade passformen. Ljuset vässas mot kanten inuti ljusvässaren och det överblivna stearinet samlas i den praktiska behållaren. Genom att lirka upp det svarta locket är det sedan enkelt att tömma ut stearinet i papperskorgen.Ljusvässaren är 8 cm hög, 4,5 cm i diameter och är tillverkad av plast.Maxdiameter på ljus som kan vässas: ca 3,2 cm.

7. Ljushållare till flaskan

Gå till produkt

Handsmidd i järnPassar även smala flaskorVälj mellan två olika hållareMed den här svensktillverkade ljushållaren kan du återanvända fina gamla glasflaskor och göra om dem till vackra ljusstakar. Ljushållaren är handsmidd i järn och finns både som värmeljushållare och som ljushållare för ett antik- eller kronljus.Ljushållaren sätts ner i flaskans öppning och vilar stadigt på manschetten. Den långa staven ser till att ljushållaren inte kan tippa ur flaskan och är endast 1,25 cm i diameter. Det gör att ljushållaren går ner i öppningen även på lite smalare flaskor.Ljushållaren finns i två varianter. Den ena hållaren passar ett antik- eller kronljus och den andra hållaren passar ett värmeljus.Ljushållare till flaska är tillverkad i Småland av Emelie Nilsson på familjeföretaget VÅGES. I flera generationer har smideskunskaperna bevarats och förfinats inom familjen. Idag drivs VÅGES av bland annat Våge Gustavssons fyra barn som är barnbarns-barnbarn till Carl Samuelsson som började familjetraditionen med att smida år 1875.Värmeljushållaren går även att kombinera med produkten Ljusstake med tving. Värmeljushållaren kan då ersätta den befintliga ljushållaren så att du istället kan ha ett värmeljus på din ljusstake med tving.Här köper du Ljusstake med tving->Höjd: 8 cmDiameter manschett: 7 cm

8. Snapsvisor i kortleksformat

Gå till produkt

Dryckeslyrik i smart format52 fyndiga texter till välkända melodierFör årets festligheter Jul, midsommar, påsk eller smörgåsbord och snapsvisor hör för många ihop. Men hur många gånger slutar det inte med att man sjunger Hej tomtegubbar om och om igen, eftersom det är den enda texten hela bordssällskapet kan. Gör festen lite mer originell med dessa fyndiga snapsvisor som kombinerar välkända melodier med nya skrattframkallande texter. Kortleken innehåller 52 kort/visor plus 3 jokrar i form av extra material. 

9. Eva & Adam Boks (DVD)

Gå till produkt

Jämför produkt Eva & Adam Boks (DVD) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Eva & Adam Boks (DVD) i kategorin Filmer här hos oss.

10. Skördehink med bältesclips

Gå till produkt

Fästs med ett clip i bältet eller linningenLöstagbar hinkFinns i två storlekar: 1,5 liter eller 3 literPraktisk skördehink som är perfekt för trädgårdsarbete, bär- och svampplockning eller snickarjobb. Skördehinken finns i två storlekar och fästs enkelt på höften med ett bältesclip.Skördehinken gör det enkelt att skörda bär, svamp och grönsaker eller rensa ogräs. Du har händerna fria till att plocka grödorna och kan enkelt bära med dig redskapen mellan rabatterna. Hinken är även praktisk att ha sittandes på höften när du snickrar. Du kan förvara spik, skruv och andra verktyg i hinken och ha dem nära till hands när du arbetar.Skördehinken är tvådelad och består av en hink och en hållare. Hållaren fästs i ditt bälte eller innanför byxlinningen med ett clip. Hinken är enkel att ta loss och sätta tillbaka i hållaren, vilket kan vara praktiskt när du ska plocka svamp eller andra lågt placerade grödor på marken.Skördehinken och hållaren är tillverkad av livsmedelsgodkänd plast. Hållaren har även en vadderad utsida av neopren. Hinken tål att köras både i diskmaskinen och mikrovågsugnen.Hinken finns i två storlekar:Den blå hinken rymmer 1,5 liter och den röda hinken rymmer 3 liter.