SÄKER SSL KRYPTERING
2021-11-23

Mest populära produkterna uttaget från 2021-11-23

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Regnskydd till cykelkorg med 1 poäng, ZipHolder, gylfhållare med 1 poäng, Gense - Old Farmer Classic Steak Cutlery 4 Set - Brown Wood/Steel (704893) med 1 poäng, Glashållare till tallrik 10-pack med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Regnskydd till cykelkorg

Gå till produkt

Skyddar mot regn och ruskSmart väskaFör det lilla husdjuretRegnskyddet Bike Smart träs över cykelkorgen och skyddar dina saker i cykelkorgen mot regn! Med starka resårband och möjlighet att spänna fast regnskyddet runt ramen, sitter det stadigt fast även vid hård blåst. Skyddet kan också fungera som en praktisk bag för förvaring av cykellampor, handskar och annat när du cyklat färdigt.För dig som vill ta med din lilla hund eller katt på färden har regnskyddet ytterligare en smart funktion om du vänder på det och sätter det på insidan av cykelkorgen. Du får ett funktionellt skydd för hunden eller katten så att det åker bekvämt och tassarna skyddas från trådbotten. Regnskyddet är tillverkat i ett vattenavvisande material som står emot regn och håller dina saker torra.

2. ZipHolder, gylfhållare

Gå till produkt

Smart pryl som håller blixlåset uppeDu slipper byta krånglande blixtlåsSvensktillverkadZipHolder är en liten och smart blixtlåshållare som håller upp trilskande gylfar som annars lätt åker ner.Fäst ZipHolder i gylfens dragsko genom att trä ZipHolder genom hålet i den lilla ”kläppen” du normalt drar upp gylfen med. Trä därefter öglorna genom varandra och lägg den ena öglan över byxknappen. Gylfen hålls nu uppe och kommer inte att åka ner igen!ZipHolder är utvecklad av Lisa Sjövall och tillverkas i Sverige.Levereras i ett 3-pack.

3. Gense - Old Farmer Classic Steak Cutlery 4 Set - Brown Wood/Steel (704893)

Gå till produkt

Jämför produkt Gense - Old Farmer Classic Steak Cutlery 4 Set - Brown Wood/Steel (704893) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Gense - Old Farmer Classic Steak Cutlery 4 Set - Brown Wood/Steel (704893) i kategorin Porslin här hos oss.

4. Glashållare till tallrik 10-pack

Gå till produkt

Fästs på tallrikskantenHåller i glaset och ger dig en hand friAnvänd om och om igenGlashållare till tallriken är det perfeka tillbehöret till mingelfester både ute och inomhus. Med en hand som håller i tallriken, kan du fästa ditt vin- eller champagneglas i glashållaren och får en hand ledig att hälsa med, eller äta av den goda plockmaten!Det stabila partyclipet fästs på tallrikskanten och håller stadigt i både vin- och champagneglas. Glashållarna är gjorda av robust ABS-plast och kan återanvändas året runt till födelsedagskalas, studenfester, grillkvällar och trädgårdsfester!Glashållarna mäter 7 cm x 4,7 cm x 1,5 cm och får enkelt plats i diskmaskinens bestickskorg. Öppningen för glasfoten är 1 cm bred, men går att vidga något. Diametern på hållaren är 3 cm nedtill och 3,7 cm upptill. Glashållarna levereras i ett 10-pack.

5. Infällda högtalare med FM-radio

Gå till produkt

Infällda högtalare i taketInbyggd FM-radioTrådlös styrning via inbyggd BluetoothGöm undan högtalare och sladdar i taket med dessa infällda högtalare från KB Sound och lyssna på radio och musik i ditt badrum, kök eller vardagsrum. Högtalarna monteras in i innertaket och styrs trådlöst via Bluetooth från din smartphone eller surfplatta.Genom KB sounds app kan du styra den inbyggda FM-radion, justera ljudet, spara dina egna prefererade inställningar och göra en favoritlista över dina mest lyssnade radiokanaler. Du kan även spela upp musik från Spotify, iTunes, YouTube etc. via smartphone och lyssna direkt ur högtalarna.Appen KB Sound Select/Space BT finns tillgänglig från iTunes AppStore och Google Play.Högtalarna finns i två storlekar, 2,5” eller 5”. I startpaketet ingår det två högtalare men systemet går även att utöka med ytterligare två 5' högtalareInnehåll:Högtalarmodul med Bluetooth, FM radio, strömförsörjning och Stereo output 5 + 5W (8Ω)Välj mellan två 2,5” högtalare (envägshögtalare) ELLER två 5” högtalare (tvåvägshögtalare)Antennkabel för FM-radio (76 cm)Högtalarkabel (5 m)Borrhålet för 2,5' högtalaren skall vara 76 mm i diameter, för 5' högtalaren skall borrhålet vara 150 mm i diameter.För mer information om montering, appens funktioner samt manual – se länkarna nedan.Monteringsguide för KB Sound Select BT (Engelska/Norska)Snabbstartsguide för KB Sound App (Svenska/Engelska)Manual till KB Sound Select BT (Svenska)

6. Hörselskydd för hundar

Gå till produkt

På flyget eller i bullrig miljöTill nyår, påsk och valborgPassar även katter Har du en hund som är rädd för skott, smällare och raketer? Eller vill du ha hunden med i ditt privata flygplan, på båten eller i din veteranbil? Du kanske till och med arbetar tillsammans med din hund i miljöer som inte är anpassade till hundens känsliga öron? De här hörselskydden kan vara räddningen.På med skydden och vovven slipper förhoppningsvis att ligga under sängen och darra hela nyårshelgen och påskveckan. Öva gärna innan det blir 'skarpt läge' så att hunden är van och nöjd med att vara utklädd och inte förknippar det med något den tycker är otäckt. Skydden används bland annant av hundar i amerikanska armén.Storlek Hundens ca-vikt (kg) Hundens huvudomfång (cm) XS 2-8 18-23 S 8-10 23-33 M 10-23 33-46 L 23-43 46-58 XL 43+ 58+ 

7. Handdukshängare 5-pack

Gå till produkt

Ger handduken en ny öglaFungerar till de flesta handdukar5 st hängareMed handdukshängarna kan du laga och ge din kökshandduk eller badlakan en ny ögla att hänga i. De starka handdukshängarna kan sättas fast i de flesta typer av handdukar och gör att du kan hänga upp dem på kroken igen.Handdukshängarna levereras i ett 5-pack tillsammans med en hålgörare. Med hålgöraren gör du ett hål i handduken där du trär in den lilla piggen som sitter i ena änden av handdukshängaren. Lås fast piggen i låset på den andra änden av handdukshängaren och din handduk har nu fått en ny ögla!Hållarna kan enkelt fästas på linnehanddukar och fungerar även med lite god vilja på tjockare frottéhanddukar. Handdukshängarna är tillverkade av 100% polyester och kan tvättas i tvättmaskinen tillsammans med handduken. Handdukshängarna ska ej torktumlas.Bredd: 1 cmLängd: 14,5 cm

8. Skördehink med bältesclips

Gå till produkt

Fästs med ett clip i bältet eller linningenLöstagbar hinkFinns i två storlekar: 1,5 liter eller 3 literPraktisk skördehink som är perfekt för trädgårdsarbete, bär- och svampplockning eller snickarjobb. Skördehinken finns i två storlekar och fästs enkelt på höften med ett bältesclip.Skördehinken gör det enkelt att skörda bär, svamp och grönsaker eller rensa ogräs. Du har händerna fria till att plocka grödorna och kan enkelt bära med dig redskapen mellan rabatterna. Hinken är även praktisk att ha sittandes på höften när du snickrar. Du kan förvara spik, skruv och andra verktyg i hinken och ha dem nära till hands när du arbetar.Skördehinken är tvådelad och består av en hink och en hållare. Hållaren fästs i ditt bälte eller innanför byxlinningen med ett clip. Hinken är enkel att ta loss och sätta tillbaka i hållaren, vilket kan vara praktiskt när du ska plocka svamp eller andra lågt placerade grödor på marken.Skördehinken och hållaren är tillverkad av livsmedelsgodkänd plast. Hållaren har även en vadderad utsida av neopren. Hinken tål att köras både i diskmaskinen och mikrovågsugnen.Hinken finns i två storlekar:Den blå hinken rymmer 1,5 liter och den röda hinken rymmer 3 liter. 

9. Flyttbart handtag till dusch & bad

Gå till produkt

Stabilt handtagMonteras på kaklet med säker låsmekanismEnkel att ta med på resanEtt duschandtag är ett praktiskt hjälpmedel för badrummet och ger ett extra stöd i duschen och badkaret. Handtaget fästs med sugkoppar och låsmekanismen skapar ett vakuum mot kaklet som gör att handtaget sitter ordentligt fast.Handtaget är enkelt att flytta runt och är utmärkt att ta med på resor och övernattningar.Diameter sugkoppar: 10 cmLängd: 29,5 cm

10. Hylsa till krokar och öglor

Gå till produkt

Montera krokar, öglor och vinkelkrokarSnabbjobbat med skruvdragareKrokar och öglor ingår!Detta innovativa och svensktillverkade verktyg skruvar i öglor, krokar och vinkelkrokar på nolltid. Condrive är ett patenterat system till skruvdragare och skruvmejslar med bitssystem, som dels skruvar i annars svårskruvade krokar, öglor och vinkelkrokar, men också ser till att de sitter kvar i hylsan och inte ramlar ur. Superpraktiskt och supersmart! Condrive är en svensk innovation som även omfattar patenterade krokar, öglor och vinkelkrokar: Conhook, Coneye, Consquare Hook och Ampel Conhook. Dessa sitter kvar i hylsan och ger en stabil och säker montering av kroken i väggar och tak.Condrive är tillverkad i tålig och slitstark plast och skall användas med låga varvtal på skruvdragaren. Ett lågt moment på skruvdragaren ger ett jämnare drag när brickan möter fasadytan och skyddar kroken från att gå av. Den stansade brickan på krokarna/öglorna/vinkelkrokarna ger alltid samma avstånd till väggen samt större anläggningsyta mot fasaden.Condrive är av bitstandard och passar i alla skruvdragare och bitsmejslar. Vi rekommenderar att använda Condrive tillsammans med tillhörande krokar, öglar och vinkelkrokar för ökad stabilitet.Condrive finns i två modellerCondrive Original:Condrive Original är 34 mm i diameter, 70 mm lång och passar krokar och öglor med dimensioner upp till 4,5 mm.I förpackningen ingår: 1 st Condrive Original, 2 st Conhook krok, 2 st Coneye ögla, 2 st Consquare Hook vinkelkrok och 4 st rosetter. Condrive Ampel: Condrive Ampel passar större krokar designade för att fästa en ampel i taket. Condrive Ampel är 41 mm i diameter, 100 mm lång och passar krokar och öglor med dimensioner upp till 5,5 mm.I förpackningen ingår: 1 st Condrive Ampel, 3 st Ampel Conhook krok och 3 st rosetter.