SÄKER SSL KRYPTERING
2021-10-25

Mest populära produkterna uttaget från 2021-10-25

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Glashållare till tallrik 10-pack med 2 poäng, Extra rutnät till Alligator med 1 poäng, Flexibel svamp & diskborstehållare med 1 poäng, Solcellsladdad altanbelysning med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Glashållare till tallrik 10-pack

Gå till produkt

Fästs på tallrikskantenHåller i glaset och ger dig en hand friAnvänd om och om igenGlashållare till tallriken är det perfeka tillbehöret till mingelfester både ute och inomhus. Med en hand som håller i tallriken, kan du fästa ditt vin- eller champagneglas i glashållaren och får en hand ledig att hälsa med, eller äta av den goda plockmaten!Det stabila partyclipet fästs på tallrikskanten och håller stadigt i både vin- och champagneglas. Glashållarna är gjorda av robust ABS-plast och kan återanvändas året runt till födelsedagskalas, studenfester, grillkvällar och trädgårdsfester!Glashållarna mäter 7 cm x 4,7 cm x 1,5 cm och får enkelt plats i diskmaskinens bestickskorg. Öppningen för glasfoten är 1 cm bred, men går att vidga något. Diametern på hållaren är 3 cm nedtill och 3,7 cm upptill. Glashållarna levereras i ett 10-pack.

2. Extra rutnät till Alligator

Gå till produkt

Extra rutnätTill pommes frites mmStavar eller tärningar Alligator knivsats skär stänger eller tärningar i måtten 12 x 12 mm. Ett effektivt köksverktyg för att göra pommes frites, sallader, gratäng, ugnsbakade grönsaker. Används tillsammans med Alligator lökskärare. Tillverkad i ABS-plast med knivar i rostfritt stål.

3. Flexibel svamp & diskborstehållare

Gå till produkt

Lätt att forma, kan användas på två sättSmart förvaring av disksvamp och borsteSmart underlägg till tvålpumpenFlexibel svamp och diskborstehållaren som sparar plats i diskhon och ger dig smart förvaring till dina disktillbehör. Den böjbara hållaren kan antingen hängas från kanten av diskbänken eller hängas på avdelaren mellan två diskhoar.När du lägger den ena änden av hållaren platt på diskbänkskanten får du ett smart underlägg att ställa din tvålpump eller diskmedelsflaska på. Tvål och vatten som hamnar på underlägget kan enkelt rinna tillbaka ner i diskhon genom den lilla urgröpningen. Den andra änden hänger ner i diskhon och ger dig en praktisk plats att lägga ifrån dig disksvampen på.Om du i stället hänger hållaren på avdelaren mellan diskhoarna kan du böja upp både ändarna så att du får två fickor att lägga eller hänga saker i. Du får till exempel plats med disksvampen på ena sidan och kan hänga diskborsten på andra sidan. Förutom disksvamp och diskborste så kan hållaren även användas som förvaring till din skrubbduk eller disktrasa.Hållaren är gjuten över en flexibel metallram vilket gör att du enkelt kan böja och justera den så att den passar dina förvaringsbehov. Det gummiliknande materialet har hög friktion och ser till att hållaren ligger stadigt.Svamp och diskborsthållaren rengörs enkelt med tvål eller diskmedel under rinnande vatten. Mått: 29 cm x 14 cm x 1 cm

4. Solcellsladdad altanbelysning

Gå till produkt

LättmonteradLaddas i solenVarmvitt skenInfälld altanbelysning som laddas i solen och tänder sig själv i skymningen. Altanbelysningen är enkel att montera och visar vägen på kvällen med sitt fina sken!Det inbyggda batteriet laddas upp under dagen och de tre LED-lamporna lyser sedan med ett behagligt varmvitt ljus i ca 6 timmar efter skymningen.Såga upp ett hål i trädäcket, lägg ner lampan i hålet och monteringen är klar. Slå på lampan på On/Off knappen på baksidan och låt den ladda i solen. Batteriet är fulladdat efter ca 6-8 timmar i solen.Se till att montera lampan där den har fri tillgång till sol för bästa effekt och lampan bör inte placeras nära andra starka ljuskällor som kan störa lampans skymningssensor. Altanbelysningen bör förvaras inomhus under längre perioder av minusgrader.Förpackningen innehåller 1 st altanlampa.Altanbelysningen är CE-märkt.

5. Regnskydd till cykelkorg

Gå till produkt

Skyddar mot regn och ruskSmart väskaFör det lilla husdjuretRegnskyddet Bike Smart träs över cykelkorgen och skyddar dina saker i cykelkorgen mot regn! Med starka resårband och möjlighet att spänna fast regnskyddet runt ramen, sitter det stadigt fast även vid hård blåst. Skyddet kan också fungera som en praktisk bag för förvaring av cykellampor, handskar och annat när du cyklat färdigt.För dig som vill ta med din lilla hund eller katt på färden har regnskyddet ytterligare en smart funktion om du vänder på det och sätter det på insidan av cykelkorgen. Du får ett funktionellt skydd för hunden eller katten så att det åker bekvämt och tassarna skyddas från trådbotten. Regnskyddet är tillverkat i ett vattenavvisande material som står emot regn och håller dina saker torra.

6. ZipHolder, gylfhållare

Gå till produkt

Smart pryl som håller blixlåset uppeDu slipper byta krånglande blixtlåsSvensktillverkadZipHolder är en liten och smart blixtlåshållare som håller upp trilskande gylfar som annars lätt åker ner.Fäst ZipHolder i gylfens dragsko genom att trä ZipHolder genom hålet i den lilla ”kläppen” du normalt drar upp gylfen med. Trä därefter öglorna genom varandra och lägg den ena öglan över byxknappen. Gylfen hålls nu uppe och kommer inte att åka ner igen!ZipHolder är utvecklad av Lisa Sjövall och tillverkas i Sverige.Levereras i ett 3-pack.

7. Solcellslampa Little Sun Diamond

Gå till produkt

Vattentät, perfekt för hikenPraktiskt bordsstativ ger dig händerna fria5 timmar i solen ger 5+ timmars brinntidLittle Sun Diamond är en praktisk liten solcellslampa med ett löstagbart bordsstativ som du kan använda både hemma och på hiken. Lampans starka vita sken får bra spridning genom den prismaliknande rutan och ger dig riktigt bra ljus för att läsa eller lysa upp tältet på kvällen.Solcellslampan tål både regn och rusk och är praktisk att ta med på vandringen. Little Sun Diamond väger under 100 gram och är enkel att ta med i fickan. Om du tar loss bordsstativet kan du istället använda snöret som följer med. Då kan du hänga lampan runt halsen eller på ryggsäcken och låta den ladda under tiden du är ute och vandrar.Solcellslampan laddas snabbt i solen och efter fem timmar är lampan fulladdad. Lampan är mycket enkel att använda och har endast en knapp som du slår på och stänger av lampan med. När du slår på lampan lyser den med ett starkt sken i fem timmar och fortsätter därefter att lysa med ett dimmat sken tills den slocknar.Solcellslampan Little Sun Diamond är framtagen av den isländske konstnären Olafur Eliasson och ingenjören Frederik Ottesen. Företaget Little Sun brinner för att ge människor i länder med opålitlig strömförsörjning tillgång till bra ljus. För varje Little Sun Diamond som säljs, görs ett nytt exemplar tillgängligt för försäljning till ett subventionerat pris i utsatta områden. Little Sun har hittills gjorts tillgänglig i länder som så Etiopien, Senegal, Tibet och Zimbabwe med flera.När lampan laddar ska den vara avstängd och solcellspanelen ska vara vinklad mot solen. Little Sun Diamond kan ladda i alla väder, men laddar bäst när den är i direkt solljus. När det är molnigt tar det lite längre tid innan den är fulladdad. Ladda gärna lampan 8 timmar i solen innan du använder den för första gången.Det inbyggda batteriet fungerar bäst i temperaturer mellan 0-40 °C grader och bör helst laddas upp helt en gång i månaden. Batteriets livslängd är 5 år eller minst 1500 uppladdningar vid daglig användning. Solcellslampan är tillverkad av mycket UV- och väderresistent ABS och PC-plast. Stativet är tillverkat av nickelpläterat stål.Mått lampa: 8 cm x 8 cm x 2,5 cmMått stativ: 8 cm x 8 cm x 5,5 cmLjussken: 5400 kelvin (Svalt vitt)Ljusstyrka: 22 lumenVattentät: IP44Uppladdningsbart batteri: 300 mAh60 x 60 mm monokristallin solcellspanel: 4.4V, 0.5 WattManual på svenska, engelska och danskaCE märkt, ROHS och ISO-certifierad

8. Bruder - John Deere storbalspressar (Bruder 02017)

Gå till produkt

Jämför produkt Bruder - John Deere storbalspressar (Bruder 02017) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Bruder - John Deere storbalspressar (Bruder 02017) i kategorin Leksaksfordon här hos oss.

9. Mattermos

Gå till produkt

Rostfria stålväggar med vakuumisoleringHåller värmen i 6 timmarHåller kylan i 8 timmarLätt och smidig mattermos som håller maten varm på utflykten! Mattermosen är perfekt för varm mat men kan även användas till att hålla kalla råvaror kylda hela dagen!Mattermosen kan användas med alla typer av varma eller kalla maträtter. Ris och pastarätter, soppor, yoghurt, frukt och kallskuret är alla utmärkta maträtter att fylla termosen med. Mattermosen håller värmen i 6 timmar, kylan upp till 8 timmar och de dubbla vakuumisolerade väggarna av högkvalitativt 18/8 rostfritt stål varken ger ifrån sig, eller tar åt sig smak eller doft.Vakuumisoleringen gör att termosen är sval att hålla i även när den är fylld med varm mat. Det kommer dessutom inte att bildas kondens på utsidan när den är fylld med kall mat, frukt eller yoghurt. Termosen är läckagesäker men ska alltid förvaras upprätt i väskan för säkerhets skull.Mattermosen finns i tre storlekar.500 ml: Lätt mattermos som är perfekt för ett lätt mål mat eller en god fruktsallad. Levereras med en hopfällbar sked som sitter i det inre locket. Diameter: 13,5 cm. Höjd: 9 cm. Vikt: 300 gram.800 ml: All-round termos som rymmer ett stort mål varm eller kall mat och levereras med en hopfällbar sked som sitter i det inre locket. Du kan även använda det yttre locket som en liten tallrik. Diameter: 10 cm. Höjd: 18 cm. Vikt: 600 gram.1000 ml: Den här stora mattermosen rymmer en stor måltid perfekt att dela på två personer. Även den här storleken levereras med en hopfällbar sked som sitter i det inre locket och du kan använda det yttre locket som en liten tallrik. Diameter: 10 cm. Höjd: 22 cm. Vikt: 650 gramFör bästa resultat med varm mat: Fyll mattermosen med hett vatten och låt stå i ca 1-2 minuter. Häll försiktigt ut vattnet och fyll sedan termosen med den varma maten.Termoslådorna ska endast handdiskas och ska inte användas i frysen eller i mikrovågsugnen.

10. Bilstolsficka

Gå till produkt

Smart förvaringsfickaFångar upp lösa föremålSuperenkel att klämma ditUtrymmet mellan förarsätet och växelspaken har förmodligen alla bilförare svurit åt någon gång då lösa föremål ramlat ner och försvunnit spårlöst under sätet. Bilstolsfickan är som klippt och skuren för just det tomma utrymme som uppstår bredvid sätet. Fickan fångar upp lösa föremål och är en praktisk förvaring för föremål du vill ha nära till hands. Kartbok, mobil, solglasögon, den gamla favorit CD-skivan och mynt till parkeringsautomaten är bara några saker som är smidiga att ha i bilstolsfickan.Bilstolsfickan är en snygg accessoar som smälter in i kupén och passar lika bra att ha på förarsidan som på passagerarsidan. Fickan kläms fast i utrymmet bredvid sätet och passar alla bilar med ca 1,5 cm - 3,5 cm glipa.