SÄKER SSL KRYPTERING
2021-10-08

Mest populära produkterna uttaget från 2021-10-08

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Regnskydd till cykelkorg med 4 poäng, Prylhittare med 1 poäng, Mellanläggsplatta till induktionshäll med 1 poäng, Stövelknekt med skohorn med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Regnskydd till cykelkorg

Gå till produkt

Skyddar mot regn och ruskSmart väskaFör det lilla husdjuretRegnskyddet Bike Smart träs över cykelkorgen och skyddar dina saker i cykelkorgen mot regn! Med starka resårband och möjlighet att spänna fast regnskyddet runt ramen, sitter det stadigt fast även vid hård blåst. Skyddet kan också fungera som en praktisk bag för förvaring av cykellampor, handskar och annat när du cyklat färdigt.För dig som vill ta med din lilla hund eller katt på färden har regnskyddet ytterligare en smart funktion om du vänder på det och sätter det på insidan av cykelkorgen. Du får ett funktionellt skydd för hunden eller katten så att det åker bekvämt och tassarna skyddas från trådbotten. Regnskyddet är tillverkat i ett vattenavvisande material som står emot regn och håller dina saker torra.

2. Prylhittare

Gå till produkt

Parkoppla tag och din smartphoneHittar dina prylarKan användas som fjärrutlösare Aldrig mer en borttappad nyckel, telefon eller annan viktig pryl. Parkoppla prylhittaren med din smartphone och fäst den i prylen du är rädd om eller lägg taggen i bilen för att komma ihåg var du parkerade!Med iTracing App för iPhone och Android länkar du prylhittaren till din telefon via Bluetooth. Om du tappar bort objektet kan du se på kartan var du sist tappade kontakten med taggen. När du kommer inom Bluetooth-räckvidd kan du genom appen aktivera en ljudsignal från prylhittaren och på så vis enkelt hitta din borttappade pryl. Om du inte kan hitta din telefon, dubbelklicka på knappen på prylhittaren för att aktivera en signal från din mobiltelefon. Du kan även använda prylhittaren för att aktivera telefonkamerans slutare. För att aktivera fjärrslutaren på telefonen, klicka på gruppfoto-alternativet på appen, komponera bilden och tryck på knappen på taggen för att ta bilden.   

3. Mellanläggsplatta till induktionshäll

Gå till produkt

Använd dina gamla kastruller på induktionMellanlägg i rostfritt stålPraktiskt handtagOm du nyss bytt till induktionshäll är en induktionsplatta en bra lösning för fortsätta kunna använda kärl som inte är magnetiska. Grytor, stekpannor och kastruller tillverkade av aluminium, koppar, keramik eller rostfritt stål som vanligtvis inte kan användas på en induktionsspis kan nu användas igen!Induktionsplattan går även att använda på elspisar och har även ett avtagbart handtag som är praktiskt vid tillagning på gasspis. Handtaget kan användas vid tillagning där grytorna är mindre eller har samma diameter som induktionsplattan. Plattan fungerar som en vanlig kokplatta och håller maten varm 5-10 minuter efter att spisen stängts av.Mellanläggsplattan rekommenderas ej att användas till glasbehållare.Instruktioner:Lägg induktionsplattan på din induktionsspis och placera ett kärl ovanpå. Spisen är nu redo att användas.OBS! Ta det försiktigt med värmen i början och använd aldrig Power, Boost eller högsta värme på spisen - det kan skada din spis. Använd aldrig induktionsplattan utan något kärl på - det kan skada din spis.Försök att optimera kärlets storlek jämfört med den induktionsplattan du använder. Om du använder ett kärl med en diameter som är mindre än induktionsplattan kan du endast ha låg/medel värme på spisen, för hög värme kan skada din spis! Om du använder ett kärl med en diameter som är större än induktionsplattan kan uppvärmningen ta längre tid.Observera att induktionsplattan inte är optimal för uppkokning av vatten och vid väldigt hög värme kan induktionsplattan gulna vilket är fullt normalt.Induktionsplattan är tillverkad i rostfritt stål och är 100% återvinningsbar.

4. Stövelknekt med skohorn

Gå till produkt

Lätt att ta av skor & stövlarSkohorn på undersidanKan hängas på väggenStövelknekt med inbyggt skohorn som underlättar när du ska ta av och sätta på dig skorna. Stövelknekten är praktisk att ha nära till hands i hallen och går att hänga upp på väggen när den inte används.Skoknekten är en bra hjälp när du ska ta av dig skor och stövlar. Genom att sätta hälen mot klykan och hålla emot med andra foten, kan du enkelt ta av dig stöveln utan att behöva böja dig ner. Att använda en skoknekt är dessutom mer skonsamt mot skon än om du trampar ur dig skorna.Med skohornet på undersidan får du god hjälp att ta på dig skorna. Den robusta plasten är stadig och du kan trycka hårt med foten utan att skohornet viker sig.Med det medföljande väggfästet kan du hänga upp skoknekten på väggen. Det hjälper dig att spara plats och hålla golvytan i hallen fri.Mått: 39 cm x 17 cm x 8 cm.Material stövelknekt: PP-plast.Stöd & väggfäste: Polerat rostfritt stål.Väggväste, skruv och plugg följer med i förpackningen.

5. Småhyllor, 3-pack

Gå till produkt

Tre små hyllor att ställa fina saker påMånga praktiska användningsområdenOsynligt väggfästeMed småhyllorna kan du göra ditt egna galleri på väggen och visa dina mest kära ägodelar på ett riktigt snyggt sätt! Vägghyllorna levereras i ett 3-pack och kan även användas för smart förvaring i hemmet för mängder av andra saker.Det osynliga fästet gör att hyllorna ser ut som att de svävar i luften. De är riktigt snygga och är perfekta för en statyett, en pokal eller en liten kruka med en fin blomma i. Det finns säkert många fina saker som du vill ställa fram och visa!Hyllorna kan även användas för mer praktiska användningsområden. Till exempel kan du ge modemet en hylla att stå på i hallen, sätta upp en hylla i köket för basilikakrukan eller ge väckarklockan en egen hylla i sovrummet.Hyllorna är enkla att montera. Förborra med en 4 mm borr och skruva fast metallfästet i väggen med skruvarna och pluggarna som följer med i förpackningen. När metallfästet sitter fast i väggen trycker du ihop ändarna på fästet och skjuter på hyllan på fästet.Hyllorna är tillverkade i målad MDF och klarar av 0,9 kg vikt. De är enkla att damma av och kan även rengöras med en fuktig trasa vid behov.Bredd: 10,5 cmDjup: 7,5 cmHöjd: 3 cmMaxvikt: 0,9 kgMaterial hyllor: målad MDFMaterial fäste: metallSkruv och pluggar följer med i förpackningen

6. Infällda högtalare med FM-radio

Gå till produkt

Infällda högtalare i taketInbyggd FM-radioTrådlös styrning via inbyggd BluetoothGöm undan högtalare och sladdar i taket med dessa infällda högtalare från KB Sound och lyssna på radio och musik i ditt badrum, kök eller vardagsrum. Högtalarna monteras in i innertaket och styrs trådlöst via Bluetooth från din smartphone eller surfplatta.Genom KB sounds app kan du styra den inbyggda FM-radion, justera ljudet, spara dina egna prefererade inställningar och göra en favoritlista över dina mest lyssnade radiokanaler. Du kan även spela upp musik från Spotify, iTunes, YouTube etc. via smartphone och lyssna direkt ur högtalarna.Appen KB Sound Select/Space BT finns tillgänglig från iTunes AppStore och Google Play.Högtalarna finns i två storlekar, 2,5” eller 5”. I startpaketet ingår det två högtalare men systemet går även att utöka med ytterligare två 5' högtalareInnehåll:Högtalarmodul med Bluetooth, FM radio, strömförsörjning och Stereo output 5 + 5W (8Ω)Välj mellan två 2,5” högtalare (envägshögtalare) ELLER två 5” högtalare (tvåvägshögtalare)Antennkabel för FM-radio (76 cm)Högtalarkabel (5 m)Borrhålet för 2,5' högtalaren skall vara 76 mm i diameter, för 5' högtalaren skall borrhålet vara 150 mm i diameter.För mer information om montering, appens funktioner samt manual – se länkarna nedan.Monteringsguide för KB Sound Select BT (Engelska/Norska)Snabbstartsguide för KB Sound App (Svenska/Engelska)Manual till KB Sound Select BT (Svenska)

7. Lyftband för masten, Masta Säkert

Gå till produkt

Större kontroll över lyftpunktenMasten hänger rakare - enklare att styraGodkänd för 500 kgLyftbandet för masten är ett svensktillverkat lyftband som gör det enklare och säkrare att masta av och på en segelbåt. Med lyftbandet kan du på ett bättre sätt kontrollera lyftpunkten så att masten hänger rakare och du får större kontroll över hela lyftet.Med lyftbandet slår du tampen ovanför spridarna istället för under dem. Trä sedan in tampen genom lyftbandets öglor och förankra i vinsch eller knap vid mastens fot. Kroka fast mastkranens lyftkrok i lyftbandet och påbörja lyftet. Då lyftbandet inte behöver ligga under spridarna, kan du på ett bättre sätt kontrollera var du vill att lyftpunkten ska vara. Det ger ett bättre balanserat lyft och du får större kontroll över masten. Det blir även enklare att styra den på plats.När du fått masten på plats, lossar du tampen från knapen och kan dra hem den ner på däck. Säkerhetsbandet på mitten av lyftbandet ser till att lyftbandet inte ramlar av lyftkroken när du dragit loss tampen.Lyftbandet är tillverkat och producerat i Sverige.Lyftbandet är CE-märkt och tillverkat i 100% polyester. Maxbelastning 500 kg.

8. Wheelfix - Hållare vid däckbyte

Gå till produkt

Enkelt att få däcket på platsGer dig fria händer att dra i bultarnaSparar tid och ryggWheelfix är två praktiska däckhållare i metall som underlättar när du ska byta däck på bilen. De två metallstöttorna gör att du enkelt kan styra in däcket på plats och ger dig sedan fria händer att skruva fast däcket.Med Wheelfix går det både snabbare och är mindre ansträngande för ryggen när du ska byta däck. Metallstöttorna sätts i två tomma bulthål och håller sedan däcket på plats under tiden du tar fram bultar och fälgkors.Oavsett om du byter mellan vinter- och sommardäck i garaget, eller om du behöver byta ut ett punkterat däck på vägen så hjälper Wheelfix dig att snabbt kränga på det nya däcket.Sätt Wheelfix i två av de tomma bulthålen. Häng upp däcket på de två metallstöttorna och skruva fast bultarna i de lediga hålen. Ta sedan bort Wheelfix och skruva i de två sista bultarna. Glöm inte att efterdra bultarna efter några mils körning. Rådfråga din verkstad om vad som gäller för just din bil.Wheelfix finns för två olika bultstorlekar, 12 mm, respektive 14 mm.Klicka här för att hitta rätt storlek till din bil!

9. Digital längdmätare

Gå till produkt

Mäter upp till 2 meterMäter i cm, fot och tumMinnesfunktion och digital displayPraktisk längdmätare som mäter längden på både barn och vuxna utan att du behöver montera något på väggen. Längdmätaren hålls mot väggen och över huvudet på den som ska mätas. Personen som ska mätas kliver sedan åt sidan och med ett knapptryck mäter du avståndet ner till golvet.Längden visas på den stora digitala displayen inom någon sekund. Du kan ändra enhet mellan cm, fot och tum och med minnesfunktionen kan du dessutom lagra 8 mått för åtta olika användare.Den digitala längdmätaren är optimerad för att mäta längder från 50 cm upp till 2 meter och mäter med ca 1 cm noggrannhet beroende på hur rakt du håller den. Längdmätaren drivs av 2st AA batterier (ingår ej).Min. längd: 50 cmMax längd: 200 cmEnheter: cm, fot, tumDecimal: 0,1 cmNoggrannhet: ± 1 cmSvensk manual

10. Little Dutch - Balance Bike, Mint (4541)

Gå till produkt

Jämför produkt Little Dutch - Balance Bike, Mint (4541) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Little Dutch - Balance Bike, Mint (4541) i kategorin Balanscyklar här hos oss.