SÄKER SSL KRYPTERING
2021-09-12

Mest populära produkterna uttaget från 2021-09-12

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Hörselskydd för hundar med 2 poäng, Wheelfix - Hållare vid däckbyte med 2 poäng, Regnskydd till cykelkorg med 1 poäng, Reflexknappar med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Hörselskydd för hundar

Gå till produkt

På flyget eller i bullrig miljöTill nyår, påsk och valborgPassar även katter Har du en hund som är rädd för skott, smällare och raketer? Eller vill du ha hunden med i ditt privata flygplan, på båten eller i din veteranbil? Du kanske till och med arbetar tillsammans med din hund i miljöer som inte är anpassade till hundens känsliga öron? De här hörselskydden kan vara räddningen.På med skydden och vovven slipper förhoppningsvis att ligga under sängen och darra hela nyårshelgen och påskveckan. Öva gärna innan det blir 'skarpt läge' så att hunden är van och nöjd med att vara utklädd och inte förknippar det med något den tycker är otäckt. Skydden används bland annant av hundar i amerikanska armén.Storlek Hundens ca-vikt (kg) Hundens huvudomfång (cm) XS 2-8 18-23 S 8-10 23-33 M 10-23 33-46 L 23-43 46-58 XL 43+ 58+ 

2. Wheelfix - Hållare vid däckbyte

Gå till produkt

Enkelt att få däcket på platsGer dig fria händer att dra i bultarnaSparar tid och ryggWheelfix är två praktiska däckhållare i metall som underlättar när du ska byta däck på bilen. De två metallstöttorna gör att du enkelt kan styra in däcket på plats och ger dig sedan fria händer att skruva fast däcket.Med Wheelfix går det både snabbare och är mindre ansträngande för ryggen när du ska byta däck. Metallstöttorna sätts i två tomma bulthål och håller sedan däcket på plats under tiden du tar fram bultar och fälgkors.Oavsett om du byter mellan vinter- och sommardäck i garaget, eller om du behöver byta ut ett punkterat däck på vägen så hjälper Wheelfix dig att snabbt kränga på det nya däcket.Sätt Wheelfix i två av de tomma bulthålen. Häng upp däcket på de två metallstöttorna och skruva fast bultarna i de lediga hålen. Ta sedan bort Wheelfix och skruva i de två sista bultarna. Glöm inte att efterdra bultarna efter några mils körning. Rådfråga din verkstad om vad som gäller för just din bil.Wheelfix finns för två olika bultstorlekar, 12 mm, respektive 14 mm.Klicka här för att hitta rätt storlek till din bil!

3. Regnskydd till cykelkorg

Gå till produkt

Skyddar mot regn och ruskSmart väskaFör det lilla husdjuretRegnskyddet Bike Smart träs över cykelkorgen och skyddar dina saker i cykelkorgen mot regn! Med starka resårband och möjlighet att spänna fast regnskyddet runt ramen, sitter det stadigt fast även vid hård blåst. Skyddet kan också fungera som en praktisk bag för förvaring av cykellampor, handskar och annat när du cyklat färdigt.För dig som vill ta med din lilla hund eller katt på färden har regnskyddet ytterligare en smart funktion om du vänder på det och sätter det på insidan av cykelkorgen. Du får ett funktionellt skydd för hunden eller katten så att det åker bekvämt och tassarna skyddas från trådbotten. Regnskyddet är tillverkat i ett vattenavvisande material som står emot regn och håller dina saker torra.

4. Reflexknappar

Gå till produkt

Starkt reflekterandeCertifierad reflexVatten- och köldtåligReflexknapparna från Litauiska företaget March är riktigt bra reflexer som syns på långt håll. Knapparna som är klädda med reflekterande tyg blir också en snygg detalj på din jacka, tygväska eller mössa. Med den tunna metallpinen på baksidan sitter den ordentligt fast men är samtidigt enkel att flytta från plagg till plagg. Reflexknapparna säljs i 2-pack med en större knapp som är 55 mm i diameter och en mindre knapp som är 38 mm i diameter. Finns i flera färger. Välj en diskret svart eller kanske en klarröd?Reflexerna är godkända enligt EN13356:2001 vilket garanterar god synbarhet och god hållbarhet. De är vattentåliga och tål kyla ner till -40°C. Tillverkade i Litauen.

5. Minilampa Eclipse

Gå till produkt

Starkt vitt eller rött skenFästs med stark klämmaUppladdningsbart batteri med lång batteritidMinilampan Eclipse är en liten och praktisk ljuskälla som lyser med ett starkt sken. Den starka klämman på baksidan gör lampan enkel att fästa på ryggsäcken, barnvagnen eller på dina kläder och får dig att synas bättre i mörkret. Eclipse är utmärkt att ta med sig på cykelturen, promenaden eller joggingturen och ger dig bättre sikt i mörkret samtidigt som det visar dina medtrafikanter var du är. Eclipse är mycket ljusstark och har 3 vita och 2 röda LED-lampor som kan lysa med ett fast- eller blinkande sken. Sätt på lampan genom att hålla in ON-knappen (0,7 sekunder) tills lampan börjar lysa. Tryck därefter på on-knappen igen för att växla mellan rött och vitt ljus samt de olika ljusstyrkorna med fast- eller blinkande sken.Eclipse har ett uppladdningsbart batteri som laddas med medföljande USB-kabel i datorn eller med en adapter i väggen (köps separat). Eclipse laddas fullt på ca 2 timmar och batteritiden varierar sedan beroende på val av läge och ljusstyrka. Med det fasta skenet på den starkaste ljusstyrkan (30 lumen) håller batteriet i 2 timmar, medans på blinkande läge och låg ljusstyrka har lampan 60 timmars batteritid. En liten LED-indikator visar aktuell batterinivå med färgerna grönt-gult-rött när du sätter på och stänger av lampan.Minilampan är endast 3,7 cm i diameter och 1,1 cm hög och får enkelt plats på jackslaget, ryggsäcken eller handväskan. Minilampan Eclipse är vattenresistent och levereras med en USB-laddningskabel. Minilampan finns i svart och grått utförande.

6. Schampo- och flaskhållare Octopus

Gå till produkt

Håller koll på flaskornaFungerar med både små och stora flaskorSmart och praktiskSlipp flaskor på duschgolvet eller badkarskanten. Schampohållaren Octopus hjälper dig att hålla ordning och reda i badrummet. Med sina nio armar håller bläckfisken reda på flaskor, borstar, rakhyvlar och andra hygienprodukter. Storleken på öglorna kan anpassas efter behov, så de kan hålla i såväl stora som små objekt.Flaskorna behöver inte tas ut ur öglan vid användning, utan kan med fördel användas medan de är fortfarande fästa i hållaren. Börjar innehållet i flaskan ta slut så kan en god ide vara att fästa flaskan upp och ner, för att lättare få ut det sista.Schampohållaren kan hängas upp på krok eller runt duschstången. 

7. Grenuttagshållare

Gå till produkt

Lyft upp grenuttaget från golvetFäst hållaren på skrivbordetPassar upp till 24 mm tjocka bordsskivorFå en ren och snygg golvyta under ditt skrivbord, hylla eller tv-bänk med en praktisk grenuttagshållare! Med grenuttaget borta från golvet blir det enkelt att städa och det blir ordning och reda under skrivbordet.Grenuttaget sätts i hållaren och kläms fast på en bordskant. Beroende på åt vilket håll du klämmer fast hållaren, kan du välja att dölja grenuttaget under bordet eller ha det synligt och lättillgängligt på bordet.Gör snygga kabeldragningar för lösa sladdar genom att använda vanliga dukklämmor som kabelhållare under bordet. Både grenuttagshållaren och dukklämmorna är enkla att ta loss och kan flyttas runt efter behov.Grenuttagshållaren kan klämmas fast på bord och hyllor som är upp till 24 mm tjocka. Hållaren passar både korta och långa grenuttag med en maxbredd på 5,5 cm.Material: MetallVikt: 200 gramBredd: 13 cmHöjd: 8,5 cmDjup: 5 cm

8. Grillspett med avputtare, 2-pack

Gå till produkt

Putta av maten till tallrikenFå en jämn grillyta Rostfritt stålMed två stabila grillspett blir det enkelt att även grilla lite mindre grönsaker och köttbitar. Varje grillspett har dubbla spett som stabiliserar och motverkar att det du grillar snurrar runt när du vänder på spettet. Grillspettets handtag utgör även en avputtare som gör det enkelt att få ner det grillade på tallriken. Grillspetten är gjorda i rostfritt stål och kan diskas i diskmaskin efter användning.

9. PUKY - LR Light - Balance Bike - Blue (3+) (4089)

Gå till produkt

Jämför produkt PUKY - LR Light - Balance Bike - Blue (3+) (4089) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten PUKY - LR Light - Balance Bike - Blue (3+) (4089) i kategorin Balanscyklar här hos oss.

10. Hylsa till krokar och öglor

Gå till produkt

Montera krokar, öglor och vinkelkrokarSnabbjobbat med skruvdragareKrokar och öglor ingår!Detta innovativa och svensktillverkade verktyg skruvar i öglor, krokar och vinkelkrokar på nolltid. Condrive är ett patenterat system till skruvdragare och skruvmejslar med bitssystem, som dels skruvar i annars svårskruvade krokar, öglor och vinkelkrokar, men också ser till att de sitter kvar i hylsan och inte ramlar ur. Superpraktiskt och supersmart! Condrive är en svensk innovation som även omfattar patenterade krokar, öglor och vinkelkrokar: Conhook, Coneye, Consquare Hook och Ampel Conhook. Dessa sitter kvar i hylsan och ger en stabil och säker montering av kroken i väggar och tak.Condrive är tillverkad i tålig och slitstark plast och skall användas med låga varvtal på skruvdragaren. Ett lågt moment på skruvdragaren ger ett jämnare drag när brickan möter fasadytan och skyddar kroken från att gå av. Den stansade brickan på krokarna/öglorna/vinkelkrokarna ger alltid samma avstånd till väggen samt större anläggningsyta mot fasaden.Condrive är av bitstandard och passar i alla skruvdragare och bitsmejslar. Vi rekommenderar att använda Condrive tillsammans med tillhörande krokar, öglar och vinkelkrokar för ökad stabilitet.Condrive finns i två modellerCondrive Original:Condrive Original är 34 mm i diameter, 70 mm lång och passar krokar och öglor med dimensioner upp till 4,5 mm.I förpackningen ingår: 1 st Condrive Original, 2 st Conhook krok, 2 st Coneye ögla, 2 st Consquare Hook vinkelkrok och 4 st rosetter. Condrive Ampel: Condrive Ampel passar större krokar designade för att fästa en ampel i taket. Condrive Ampel är 41 mm i diameter, 100 mm lång och passar krokar och öglor med dimensioner upp till 5,5 mm.I förpackningen ingår: 1 st Condrive Ampel, 3 st Ampel Conhook krok och 3 st rosetter.