SÄKER SSL KRYPTERING
2021-08-13

Mest populära produkterna uttaget från 2021-08-13

Nedan listas de topp 10 mest populära produkterna. Regnskydd till cykelkorg med 5 poäng, Tesil Drosselmeyer med 2 poäng, Storspänten med 1 poäng, Ombytesponcho med 1 poäng. Alla produkterna finns att läsa om nedan.

1. Regnskydd till cykelkorg

Gå till produkt

Skyddar mot regn och ruskSmart väskaFör det lilla husdjuretRegnskyddet Bike Smart träs över cykelkorgen och skyddar dina saker i cykelkorgen mot regn! Med starka resårband och möjlighet att spänna fast regnskyddet runt ramen, sitter det stadigt fast även vid hård blåst. Skyddet kan också fungera som en praktisk bag för förvaring av cykellampor, handskar och annat när du cyklat färdigt.För dig som vill ta med din lilla hund eller katt på färden har regnskyddet ytterligare en smart funktion om du vänder på det och sätter det på insidan av cykelkorgen. Du får ett funktionellt skydd för hunden eller katten så att det åker bekvämt och tassarna skyddas från trådbotten. Regnskyddet är tillverkat i ett vattenavvisande material som står emot regn och håller dina saker torra.

2. Tesil Drosselmeyer

Gå till produkt

Skopar smidigt upp tebladenFinmaskig sil - håller kvar även de minsta tebladenLätt att rengöraOavsett om man dricker en kopp ibland eller varje dag har vi nog alla ett favoritte som vi helst plockar fram på morgonen och på mysiga kvällar. Vare sig det är rött, svart eller grönt finns det dock vissa tesorter som har mindre teblad och är svåra att stänga inne i en vanlig tesil. Denna skedformade tesil har ett skjutbart lock med små, små hål i som släpper igenom vatten men håller kvar även de minsta tebladen.Skjut upp locket och använd skeden till att skopa upp tebladen, stäng locket igen och sänk ner hela skeden i koppen med det varma vattnet. Låt dra och ta sedan upp skeden när önskad styrka är uppnådd. Dra silen mot kanten av koppen och skeden kan därefter läggas direkt på bordet utan att droppa. Tesilen är avsedd för en kopp, men mängden te som får plats i skeden räcker till att brygga för två koppar. Tesilen från Drosselmeyer är svenskdesignad, stilren och mycket praktisk för just mindre teblad men brygger naturligtvis alla sorters löste lika bra. Tesilen är enkel att skölja av och rengöra under varmt vatten och tål dessutom att diskas i diskmaskin vid behov.

3. Storspänten

Gå till produkt

Ger dig kraft och kontrollKlyver upp till 38 cm långa vedtränMonteras på väggenStorspänten är en mycket kraftfull och handsmidd vedspänt som enkelt klyver stora vedträn och späntar upp små stickor. Den rostfria storspänten monteras på väggen och är perfekt att sätta inomhus nära braskaminen eller i vedboden om du vill spänta veden utomhus.Storspäntens stora och tunga kniv skär enkelt igenom vedträt. Du får bra kontroll och kan både dela stora vedträn i mindre delar. Du kan också göra små stickor som blir till effektiva braständare. Den långa armen ger dig upp till 60 gånger mer kraft och du tar dig lätt igenom tjocka klabbar med kvistar i.De många stegen på fästet gör att du kan spänta både korta och upp till 38 cm långa vedträn. Kniven kan slipas precis som en vanlig kniv och den kraftiga och rostfria stålkonstruktionen gör att storspänten kommer att hålla i många generationer.Storspänten levereras komplett med fästskruvar. Montera inte storspänten på väggar av poröst material, som till exempel gips.Material: 8 mm elförzinkad och eloxerad stål (rostfri)Vikt: 2,4 kgMått: 72 cm x 12 cm x 11,5 cmMått kniv: 72 cm x 6 cm x 0,6 cmAvstånd mellan fästhålen: 5,4 cmStorspänten är handsmidd av Billy Jacquet på Ekerö utanför Stockholm.

4. Ombytesponcho

Gå till produkt

Perfekt för poolen och strandenStor och rymlig100% bomullsfrottéEn stor och skön ombytesponcho är perfekt på badstranden där det ofta är begränsat med enskildhet att byta om på. Formad som en stor hoodtröja med huva och stora hål för armarna kan du byta om i lugn och ro samtidigt som du torkar i skydd för blåsten. Naturligtvis kan den även användas som en vanlig strandhandduk.Ombytesponchon är stor, rymlig och tillverkad i 100 % mjuk och skön bomullsfrotté. Kan tvättas i maskin 40° C.Strandponchon finns i två storlekar: Small 6–12 år, & Large 12 år–vuxen.Small: bredd 60 cm, längd 86 cmLarge: bredd 76 cm, längd 102 cm

5. Klackspararen

Gå till produkt

Skyddar klackarnaSkydda känsliga ytorGå utan att sjunka ner i grus & gräs Alla som har ett par klackskor har nog någon gång önskat att de haft ett par klackskydd i fickan eller väskan. Tänk att slippa sjunka ner i gräsmattan eller grusgången på gardenpartyt, mellan plankorna i trädäcket eller på bryggan. Kanske har du blickat ut över ditt vackra nyslipade furugolv dagen efter festen och insett att det nu är fyllt med inbuktningar efter gästernas klackar - tänk om du hade haft klackskydd att förse gästerna med! Trä klackspararen över din klack och du behöver aldrig mer balansera på tårna när du har på dig klackskorna. Med klacksparare är det fritt fram för minigolf, bröllop, fester, båtaktiviteter, trädgårdsfester och kullerstenspromenader även i de högsta och tunnaste klackar. Klackspararna är töjbara, finns i tre storlekar samt i svart och transparent.X-Small: 0,5 cm - 0,7 cmSmall: 0,8 cm - 1,1 cmMedium: 1,2 cm - 1,5 cm

6. Magisso hållare för disktrasa

Gå till produkt

Stilren förvaring av disktrasanEnkel montering med magneterRostfritt stålMagisso är en estetiskt tilltalande och magnetisk disktrasehängare som enkelt monteras i diskhon med starka magneter. Disktrasan får en designerad, dold plats i köket men är alltid nära till hands. Diskhon blir dessutom enkel att hålla ren eftersom hela hållaren med arm snabbt kan plockas bort.Magisso består av tre delar: Magnet med självhäftande klister, magnetisk hållare och en löstagbar arm. Montera magneten med självhäftande klister på diskhons insida. Sätt ner armen i hållaren och tack vare de starka magneterna kommer hållaren automatiskt att hitta sin plats i diskhon.Magisso är tillverkad i rostfritt stål med design av Miika Mansikkamaa.Mått rak: 17 cm x 2 cm x 6 cmMått böjd: 18,5 cm x 2 cm x 6 cm  

7. Schampo- och flaskhållare Octopus

Gå till produkt

Håller koll på flaskornaFungerar med både små och stora flaskorSmart och praktiskSlipp flaskor på duschgolvet eller badkarskanten. Schampohållaren Octopus hjälper dig att hålla ordning och reda i badrummet. Med sina nio armar håller bläckfisken reda på flaskor, borstar, rakhyvlar och andra hygienprodukter. Storleken på öglorna kan anpassas efter behov, så de kan hålla i såväl stora som små objekt.Flaskorna behöver inte tas ut ur öglan vid användning, utan kan med fördel användas medan de är fortfarande fästa i hållaren. Börjar innehållet i flaskan ta slut så kan en god ide vara att fästa flaskan upp och ner, för att lättare få ut det sista.Schampohållaren kan hängas upp på krok eller runt duschstången. 

8. Matlåda med kyllock

Gå till produkt

Håller maten kall i 7 timmarPerfekt för lunchlådanUtmärkt till utflyktFrozzypack är en praktisk matlåda med inbyggd kylklamp i locket som håller maten fräsch hela dagen. Den svensktillverkade matlådan är perfekt när du inte har tillgång till kylskåp och passar lika bra som lunchlåda som till förvaring av picknickmat på varma dagar!Det unika locket innehåller en kylgelé med riktigt bra kylförmåga. För bäst kyleffekt bör du förvara locket i frysen över natten, eller i ca 10 timmar. Packa sedan lunchen på morgonen och sätt på locket. Locket ser till att maten håller sig fräsch i ca 7 timmar i rumstemperatur.Du kan även köpa till ett extra lock utan kylegenskaper. Med extralocket kan du göra i ordning och täcka matlådan kvällen innan och enkelt byta till det iskalla locket på morgonen.Matlådan rymmer 0,9 liter och tål både maskindisk och mikro.Locket ska inte värmas i mikron.Matlådan Frozzypack finns även i en större modell som rymmer 1,2 liter.Den stora matlådan köper du här! >Extralocket köper du här! >Frozzypack är tillverkad i Sverige av livsmedelsgodkänd polypropylen, fri från Bisphenol-A (BPA). Giftfri kylgelé med mycket god kylförmåga.

9. Hopfällbar bärplockare

Gå till produkt

Tar liten platsFår plats i fickanRymmer ca 1,2 literDen här hopfällbara bärplockaren är riktigt smidig att ta med till skogen när du ska plocka lingon och blåbär eller plocka vinbär på tomten. Bärplockaren är enkel att ta med och går att fälla ihop eller hänga upp när du inte använder den.Bärplockaren är till skillnad från vanliga stora och otympliga bärplockare både mindre och smidigare att ta med. Du kan förvara bärplockaren hopvikt i fickan eller hänga den på ryggsäcken med den lilla karbinhaken.När du ska använda bärplockaren skjuter du enkelt på handtaget och fäster karbinhaken i handtaget så att påsen hålls upprätt. Du kan snabbt börja plocka bären och trots att bärplockaren bara är 12x14 cm när den är hopfälld, rymmer den ca 1,2 liter bär!När du plockat klart hakar du loss karbinhaken och tar bort handtaget. Handtaget förvaras inuti bärplockaren som hålls ihop av två elastiska band.Bäst i Test!Bärplockaren Hooked on nature fick bäst i test i Smartsons test av olika bärplockare, augusti 2012.

10. Hudora - Football Goal 300 x 160 cm (76909)

Gå till produkt

Jämför produkt Hudora - Football Goal 300 x 160 cm (76909) hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Hudora - Football Goal 300 x 160 cm (76909) i kategorin Fotbollsmål och trainers här hos oss.